NEXTMONDAY

ADFÆRDSDESIGN

FORANDRINGSPROCESSER

PROCESFACILITERING

NEXTMONDAY?

GUSTAV FRIBERG

— Jeg har 15 års erfaring som underviser og  proces- og organisationskonsulent. Primært med at udvikle, designe, facilitere og rådgive om procesledelse og forandring. Jeg har igennem årene arbejdet med både store, små, offentlige og private organisationer.

Herunder 8 år som ekstern lektor hos Københavns Professionshøjskole med undervisning i Procesledelse på Diplom i Ledelse.

3 år som ekstern underviser på Det Kongelige Akademis Designskole.

Udvikling og afvikling af lederevaluering i den offentlige sektor.

Medudvikler og medforfatter af Design to Improve Life Education Program – en undervisningsguide til Gymnasie- og Folkeskoleundervisere i Danmark og Sverige.

Opgaver der spænder fra borger/beboer inddragende processer, idégenerering koblet på effektivisering, bedømmelsesproces på design-award, til konstruktiv kommunikation og feedback-kultur i det daglige samarbejde.

Jeg har uddannet mig på Aalborg universitet, hvorfra jeg har en Cand. Kom. med speciale i ansigt til ansigt kommunikation i organisationer. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig inden for konfliktløsning (Center for Konflikthåndtløsning) og Adfærdsdesign (The Nudging Company).

Gustav Friberg:

– underviser i adfærdsdesign

– underviser i procesfacilitering

– underviser i procesdesign og

– underviser i forandringsledelse

TAGER AFSÆT I

SYSTEMISK- & ANERKENDENDE TEORI + ADFÆRDSDESIGN

I praksis handler systemisk teori om at forstå, at vi ser verden forskelligt, at vores relationer har afgørende betydning for det vi gør sammen og at vores “daglige mønstre” er nøglen til at lykkes med den ønskede forandring.

Den anerkendende eller værdsættende tilgang undersøger ressourcerne samt det værdifulde og har et mulighedsorienteret fremtidssyn.

Adfærdsdesign trækker på psykologi, sociologi og antropologi med det formål at undersøge og fremme ønsket adfærd og hæmme uønsket adfærd. Hvilken adfærd gør vi nu, hvilken ønskede adfærd ønsker vi, og hvordan kan vi designe den rette påvirkning, så vi opnår vores mål?

Koblet sammen skaber de tre elementer det fundament, som er bærende i den måde nextmonday kommunikerer, udvikler, afvikler og samarbejder med jer på

 

Email: info@nextmonday.dk
Tlf: 3070 3950
CVR: 34332460
COOKIEPOLITIK

[mc4wp_form id="1620"]